Thursday, 16 February 2012

MENGENAI ALAT HACK WIFI


HARGA RM150 + PENGHANTARAN PERCUMA 1MALAYSIA.

PASTIKAN ANDA MENGGUNAKAN INTERNET PERCUMA SAHAJA SEPERTI KAMPUNG TANPA WAYAR, MCD, KFC, MAMAK DAN LAIN2 LAGI.

CARA UTK CRACK WIFI ADALAH UTK TUJUAN PEMBELAJARAN SAHAJA!!!

Software ini dibangunkan oleh linux utk tujuan pembelajaran mengenai ilmu hack dan utk menganalisis tahap security wifi anda sahaja.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab jika anda menggunakan peralatan dan perisian ini utk crack wifi jiran2 anda dan lain2 lagi. Harap maklum..



                                    HUBUNGI: 019-9941529 




















FUNGSI SIGNAL KING:



1. DAPAT MASUK WIFI WALAUPUN ADA PASSWORD!!!

-TENGOK GAMBAR DI ATAS!! SEMUA WIFI DAPAT CONNECT WALAUPUN ADA PASSWORD!! JUST PLUG & PLAY DAN LAYARI INTERNET MACAM BIASA...SEMUA WIFI INI ANDA DAPAT CONNECT TANPA BAYARAN 1 SEN PUN!!! 



2. MENARIK SIGNAL WIFI SEHINGGA FULL BAR!!!
-LIHAT GAMBAR DI ATAS SEKALI LAGI! ANDA MESTI KAGUM SEBAB SEMUA WIFI DAPAT DITARIK SEHINGGA FULL BAR!! JADI, ANDA TIDAK PERLU RISAU TENTANG SPEED INTERNET KERANA BYK PILIHAN WIFI YANG ANDA BOLEH GUNA!!



3. BOLEH MENARIK SIGNAL WIFI SEHINGGA 2KM!!!

-SIGNAL KING BERUPAYA TARIK WIFI MAX 2KM UTK OPEN AREA IAITU DI KAWASAN LAPANG DAN TIADA HALANGAN BANGUNAN, POKOK-POKOK...JIKA RUMAH ANDA BERDEKATAN MCD, KFC, MAMAK, ANDA BOLEH TARIK LINE WIFI TERSEBUT...



4. SEBAGAI WIFI ADAPTER KPD LAPTOP/PC YG TIADA WIFI!!!

-ANDA MENGGUNAKAN PC? TETAPI TIADA WIFI ADAPTER? 
-ANDA ADA WIFI TETAPI WIFI ANDA ROSAK?
 SIGNAL KING ADALAH JAWAPANNYA!!!

























Features:
- Complies with ISM 2.4GHz IEEE 802.11b/g
- DSSS/OFDM Technology
- Connects at a full 54Mbps via USB 2.0, Upto 8 Times Faster thans a USB 1.1
  High Speed Transfer Rate for 802.11b/g.
- High Output Power up to ~ 1200mW for extend the coverage range up to 8 to 10x
  than standard USB adapters
- Free Space Capable upto 2000m.
- Super high power design ensures a long distance
- Support 64/128-bit WEP Encryption, WPA, WPA2
- Support Windows 7 (32bit, 64bit) / Vista (32bit, 64bit) / XP / 2000 / ME / 98
- Support Linux, Max OS.
- one external 9dbi Omni antenna for better performance.

























Package Included:

*One Wireless USB  Adapter
*One high efficiency antenna
*One CD of Driver
*One USB Cable
*One Manual in Malay and english and 6months warranty card





                         TESTIMONI PENGGUNA SIGNAL KING













































 NORMAL PRICE: RM180 

PROMO PRICE: RM150 ONLY!!!
[FREE DELIVERY] 












56 comments:

  1. harganya berapa ???
    bagitaw kat facebook ok...
    http://www.facebook.com/areziedchentaqistina

    ReplyDelete
  2. Mcam mana nak bli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. klik pada menu cara membuat pesanan..

      Delete
  3. salam...cmner nak ambik item nie??
    tlg gtaw kat fb nie..plez..
    http://www.facebook.com/aznys

    ReplyDelete
  4. masih ada stok x??? cara nk beli???
    mesej sy kt http://www.facebook.com/damcrewfc

    ReplyDelete
  5. adapter ni boleh hack wifi WPA dgn WPA2 jugak ke ?

    ReplyDelete
  6. encik faiz.. kalau sekali dengan pos ke perak berapa harga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM150 penghantaran pos laju percuma 1malaysia :)

      Delete
    2. RM150 penghantaran pos laju percuma 1malaysia..

      Delete
  7. Yg xberminat tu xyah nk komplain la..blog ni pon xpelawa org yg xminat tuk msuk cni..maki2 org pon xbgs jgk..bg yg minat go on..yg xmnat, diam2 dh la..hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei bro kalau ko taknak beli tak payah nak sibuk2 komen. aku tau ko jeles tengok orang jual item ni boleh buat duit ribu2. klau ko ada item ni aku rasa ko pun buat benda yg sama jugakla. klau kau dapat no telefon dia pun ko boleh buat apa ha bongok..??
      klau setakat nak ugut2 ni ko boleh blah..!
      iri hati dengan orang lain.

      Delete
  8. salam..xde discount??warranty??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. cuba sms saya 019-9941529... warranty 6bulan.. kalau ade masalah boleh terus hubungi saya :)

      Delete
  9. saya berminat dgan produk nie...........,so mcam mana proses bembelian dan penghantaran cik faiz

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba klik pada cara membuat pesanan.. kat situ ade no akaun saya.. kalau nak direct no akaun boleh terus sms saya 019-9941529.. penghantaran pos laju.. barang sampai dlm 1-2hari bekerja :)

      Delete
  10. Berminat nak beli. PM dekat http://www.facebook.com/muhammad.azraf
    thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba sms atau call saya 019-9941529 :)

      Delete
  11. aku pun nk beli..tpi area sarawak..lau post sampai kew sarawak berapa kene byr?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga RM150 penghantaran pos laju percuma 1malaysia :)

      Delete
  12. bro,bende ni kalau nk gune die kene hack wifi dulu ke automatik da hack n terus boleh gune??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita kena hack sendiri.. main klik2 je.. semua step dah ade dlm kotak (bahasa melayu).. senang je.. kalau ade masalah boleh terus contact saya :)

      Delete
  13. software tu attack wps pin ke pakai dictionary list banG?minimum nk hack wpa2 bpe lama bang?

    ReplyDelete
  14. Salam bro...area sabah boleh smpai ka? Sbab sy pun mahu test pakai..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. penghantaran pon laju percuma 1malaysia :)

      Delete
  15. syabas bro....tunggu nanti wa cukup sen wa pun nak bli gak dari bro...peace!!

    ReplyDelete
  16. item ni bole gune untuk tab x??
    usb kne cucuk pd laptop/tab ??

    ReplyDelete
  17. laptop, pc, notebook je boleh guna.. cucuk kat usb laptop, pc, notebook :)

    ReplyDelete
  18. Nak order penguantaran ke kuantan..wifi ade password knfrm blh bka? Ke kene hack dulu..sy x taw nak hack2 ni...

    ReplyDelete
  19. cuba sms atau call saya 019-9941529-faiz

    ReplyDelete
  20. Assalam...tuan..brg sy dh dipos ke blum ye..abdul malek..jhr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..dah no tracking pos laju em602496990my :)

      Delete
  21. saya ada tapi lain brand :)

    ReplyDelete
  22. salam bro, signal king mmg android x leh connect ke?? ke ada brand yg boleh & yg x boleh???

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. android xboleh.. laptop yg guna OS window sahaja yg boleh guna :)

      Delete
    2. ooo.. mcam mna nak order ye??

      Delete
  23. kepada pelanggan yg berminat boleh terus hubungi saya 019-9941529-faiz

    ReplyDelete
  24. faiz...sye berminat nak oder benda ni..tp sye xtw cmne care penggunaan die..rumit x nak kne setting2 tu smua??

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang je.. cara2 saya dah buat dlm bahasa malaysia.. kalau ada masalah terus contact saya
      019-9941529-faiz

      Delete
  25. salam..klu post p srwk hrga still rm150 ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm... ye harga RM150 pos laju percuma 1malaysia :)

      Delete
  26. Assalammualaiikum .. Hantar Singapura tk boleh ke ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. ada alamat johor x? cuba sms atau call saya 019-9941529-faiz

      Delete
    2. Assalam.nk tnye, alat ni blh konsi line wifi x

      Delete
  27. Askum.... kalo kt temerloh ley x buy hand... senang cikit...

    ReplyDelete
  28. Stock da lgi ka en.

    ReplyDelete
  29. LEH HACK WPA DAN WPA2 ??

    ReplyDelete
  30. os windows 8 support ke?..tngok macam smpai windows 7 je ad..

    ReplyDelete
  31. Bro.. ade stock lagi tak.! pm utk penghantaran ke sabah berapa caj?

    ReplyDelete
  32. Siap pakai WiFi King bagai... LOL
    wa pakai Smartphone jer hack wifi hahahaaa..

    ReplyDelete
  33. nak beli by hand area kuantan dkt mana

    ReplyDelete