CARA-CARA INSTALL DRIVER



  1. First skali, cucuk alat wifi di usb dan masukkan CD DRIVER utk install driver. 
  2. Buka CD. 
  3. Pilih Signalking. 
  4. Pilih Driver ikut window laptop. Contoh: WINDOW 7, VISTA, XP 
  5. Pilih Setup.exe 
  6. Install sehingga selesai.

                
      




CARA2 NAK CRACK PASSWORD WIFI

Lepas install driver, keluarkan  CD DRIVER dan masukkan CD PUTIH di dalam laptop dan RESTART laptop / pc anda (biarkan alat wifi tu connect dgn usb)
 

selepas selesai restart, nanti satu software akan loading secara automatik. Bila software tu dah siap loading, ikut cara2 kat bawah ni :






1. Klik miniwepgtk.






2. Tekan OK.






3. Pastikan wlan0/wlan1 belah atas kiri tu description dia realtek 8187. Pastu baru tekan SCAN.





4. Pilih satu nama wifi yg anda nk hack.





5.   Tekan button Launch. Nnt ada 1 window keluar seperti kat atas ada bnyak nombor2. Tgk beacon tu, kalo nombor dia gerak laju tu, maksudnya signal kuat la tu. Kalo nombor dia perlahan, cari tmpat yg membuatkan beacon tu gerak laju. Contoh letak la antenna tu kat tingkap ke or kat kawasan terbuka sikit.Tunggu sehingga password keluar! Ambil masa lebih kurang   10 minit. Kalo signal jauh, mungkin lebih (30 minit ~ 1 jam (maximum). Tunggu je sehingga password keluar. TQ. J




5.    Password dah keluar. Sila salin. Nnt logout semula dan masuk window macam biasa, try connect dgn internet yg awak hack td. Bila dia minta password, masukkan hex key yg awak salin td. Kalo boleh, hack la semua wifi, nnt senang tak perlu nak masuk2 dah window backtrack ni setiap kali nk guna internet. J . kalo nk jadi agent pasarkan alat ni, boleh contact saya   019-9941529-FAIZ



SEKIRANYA ANDA MENGHADAPI SEBARANG MASALAH, HUBUNGI 019-9941529-FAIZ


48 comments:

  1. sesetengah gadget tak boleh connect ngan wpa2, so diorang akan sediakan guna WEP :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrang saya dah jual beini yg paling latest... beini ni dah boleh crack wpa/wpa2 dan wep... xyah nak letak dictionary dah.. main klik2 je :)

      Delete
  2. bro klu gune mac os,bleh gune ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah sket... senang kalau pakai OS window je... :)

      Delete
  3. utk cd beini ni leh run processor coreduo or amd turion tak? sebab backtrack yg version lama x bleh. hanyer bleh run dgn pentium4 jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya skrang guna laptop guna processor core 2 duo.. skrang yg saya jual beini yg paling latest.. boleh crack wep dng wpa/wpa2.. dah xyah letak dicttionary dah :)

      Delete
  4. Support win8 x?

    ReplyDelete
  5. benda ni boleh guna untuk laptop window 8 tak?

    ReplyDelete
  6. benda ni boleh guna untuk handphone samsung galaxy note 11 tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xboleh.. laptop, pc , netbook je boleh :)

      Delete
  7. Kadangkala ini adalah salah satu cabang "survival" yang kita perlu ada, untuk masa kecemasan. Hanya yang memahami saja paham menda ni..

    ReplyDelete
  8. tanya skit..bleh run dlm OS Linux tak?

    ReplyDelete
  9. so maksudnya kita guna peralatan ni utk mencuri password wifi la ye....? pastu bole tarik line...maknanya 2in1 la??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hack tu terpulang kepada pengguna... itu untuk tujuan pembelajaran sahaja.. line memang boleh tarik.. kalau 1 bar boleh jadi full bar.. 3 wifi boleh jadi 11-12 wifi komputer dapat detect.

      Delete
    2. Assalam..tuan..brg sy dh hntar ke..abdul malek..jhr

      Delete
    3. wslm..dah no tracking pos laju em602496990my :)

      Delete
  10. best ni !!! dapat duit raya boleh la beli...

    ReplyDelete
  11. kalo nk boot gnekan pndrive camner?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut dlm tutorial yg saya bagi.. senang je.. kalau ada masalah terus contact saya 019-9941529-faiz

      Delete
  12. salam... bro masih ad lg ke Signal King ni?? kalau masih ad, nnt lepas raya boleh x klau nk 1...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. ada lagi.. boleh terus contact saya 019-9941529-faiz

      Delete
  13. wslm.. ye boleh.. xde masalah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam bro signal king ini blh hack unifi tak n harga nya berapa?

      Delete
    2. wslm.. wpa 1-24jam.. wep 15minit.. unifi wpa... streamyx wep, p1 wep, dan wifi lain2 wep... harga RM150 pos laju percuma 1malaysia... berminat 019-9941529-faiz

      Delete
    3. Software Yg Automatik Loading Tu Lama X Tunggu?????

      Delete
  14. Replies
    1. ada lagi.. berminat hubungi saya 019-9941529-faiz

      Delete
  15. klu pakai ntbook , acane ek? cmne nak install ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh crack password guna pendrive.. cara2 disediakan.. kalau ada masalah boleh terus contact saya 019-9941529-faiz

      Delete
  16. salam kalu gune netbook camne nk gune

    ReplyDelete
  17. boleh crack password guna pendrive.. cara2 disediakan.. kalau ada masalah boleh terus contact saya 019-9941529-faiz

    ReplyDelete
  18. salamz bro faiz..
    kalau dah dapat hacks password.. boleh guna kat hp skali kan.. sorry.. nubis..

    ReplyDelete
  19. /Salam.bro faiz..sy ade signal king yg 360000N...tp bile masuk cd tlsan die sy xphm..ada 2 cd.satu biru satu putih...sy try kt laptop kwn sy pon xboleh.ape mslhnye eh. mohon share.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm... cuba contact saya 019-9941529

      Delete
  20. Salam..Bro Window 8 Boleh Guna Ker..

    ReplyDelete
  21. Salam bos.. kalau da boley detect wifi kt pc.. automatik kt fon pon boley pkai la ea??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm... kalau dah dapat password boleh terus pakai kat phone :)

      Delete
  22. Salam bro, ada stock lgi x?.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..ada lagi bos
      boleh terus call 019-9941529 :)

      Delete
  23. Hi faiz, dmna sy blh dpt beini yg pling latest tu?

    ReplyDelete
  24. Utk latop i5, boleh suport tak?

    ReplyDelete